Vânzări drepturi composesorale

11 noiembrie 2019 – INTENTIE DE VANZARE-CUMPARARE DREPTURI COMPOSESORALE

D-na Dragomir  Maria,  membră a Asociației „Composesoratul Poiana Sărată(conform Registrului drepturilor composesorilor, nr.crt. 117)  dorește să vândă suprafața  de 3,755 ha de pădure cu vegetație forestieră, pe care o deține în proprietate indiviză în cadrul composesoratului,  la prețul de minim 2500lei/ha.

. Ofertele se depun la sediul composesoratului, personal sau prin posta cu confirmare de primire, IN PLIC INCHIS, data limita de primire a ofertelor fiind 6 decembrie  2019, data la care ofertele trebiesc sa fi fost primite la composesorat. Ofertele trimise in orice modalitate in afara celei specificate – PLIC INCHIS – nu vor fi luate in considerare. Pot oferta doar membrii composesori!

 

 

18 iunie 2019 – INTENTIE DE VANZARE-CUMPARARE DREPTURI COMPOSESORALE KOVACS MARIA
Doamna Kovacs Maria nascuta Sarkany,  in calitate de membru composesor,  intentioneaza sa vanda drepturile sale  composesorale aferente suprafetei de 1,59 ha. Ofertele se depun la sediul composesoratului, personal sau prin posta cu confirmare de primire, IN PLIC INCHIS,  data limita de primire a ofertelor fiind 13 iulie 2019, data la care ofertele trebiesc sa fi fost primite la composesorat.  Ofertele trimise in orice modalitate in afara celei specificate – PLIC INCHIS – nu vor fi luate in considerare. Pot oferta doar membrii composesori!

 

17 MAI 2018 – INTENTIE VANZARE PENZES/FINTA/KANTOR

INTENTIE DE VANZARE-CUMPARARE
Membrii composesori Kantor Jolanda, Penzes iosif, Finta Ana si Penzes Vilhelm intentioneaza sa vanda drepturile lor composesorale aferente suprafetei de 5,54 ha, la pretul de 2200 RON pe hectar, plata pe loc. Ofertele se depun la sediul composesoratului, personal sau prin posta cu confirmare de primire, data limitata de primire a ofertei fiind luni 11 iunie 2018, data la care ofertele trebiesc sa fie primite la composesorat. Pot oferta doar membrii composesori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.